maanantai 5. toukokuuta 2014

maailman paras aamupala iltapalaks
Joo eli eilen käytiin Nooan kanssa hakaniemessä ostamassa lihaa kauppahallista ja sitten muita ruoka juttuja, kalaa, palmu öljyä yms näistä hakaniemen afrikka aasia kaupoista mitä ne nyt on. Ei kyllä ollut niin hyvä ilma mitä toivon, mut ei onneks satanutkaan. No mun mummikin tuli sinne sitten moikkaamaan meitä ja käytiin hesessä vielä syömässä.
Noah on niin ihana kun aina kun näkee mun järkkärin ja että yritän ottaa kuvaa niin alkaa jo valmiiksi siristelee silmiä, kun tietää että salama on tulossa. Oikeesti yli puolissa kuvissa silmät kiinni tai ainakin melkeen kiinni!

''
Illalla lähin vielä parin kaverin kanssa lentokentälle mukaan picnicciin ja sitten ajeltiin vaan ympäriinsä , kun  A oli kotona lasten kanssa. Oli ihan kiva olla kavereitten kanssa myös ilman lapsia, kauheesti kun en ole. Oli ihana kun tulin kotiin A oli laittanut jo Noan nukkumaan ja sai olla ihan rauhassa ja söin muuten myös niinkun otsikosta näkee maailman parhaan aamulan iltapalaks ihan rauhassa ja katoin kolme miestä ja tyttö sarjan uuden jakson katsomosta ja sitten menin nukkumaan myös.
Pekoni kyllä puuttuu.... Olin kyllä ihan täynnä ton jälkeeen!!

Tänään muuten Nooalle on tullut eka hammas näkyviin! tai ikenien läpi on näkynyt useita jo pitemmän aikaa, mutta nyt yks on tullu läpi! Mun mielestä Noah ei oo kyllä mitenkään hirveesti itkeny tai ollu kiukkunen hampaitten takia, ehkä ne on tullu niin rauhassa ja hiljalleen ettei oo ollun niin paha, en tiedä. Meille siis sanottiin oisko ollu kolme vai neljä kuukautis neuvolassa että kohta varmaan tulee hampaita kun kuolaa niin paljon ja Noah on nyt yhdeksän kuukautta ja nyt näkyy ensimmäinen, että ei ne nyt niin kohta tullu. Tuntuu et Noah on nyt tullut paljon uutta alle viikon aikana, hammas ja konttaaminen(tai melkeen konttaaminen). No mullakin tosiaan äiti kerto niin yheksän vai kymmenen kuukautiseks vaan maksasin ja sitten nousin ite istumaan vaan yhtäkkiä ja kuukauden sisällä kävelin. Kiva nähä meneekö Noalla samallailla vai miten Noah kehittyy!

Noah just nukahti meijän sänkyyn, pitää vielä siirtää omaansa ja sitten mäkin meen nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti