perjantai 2. toukokuuta 2014

hyvää yötä
No enhän mä sinne jumboon päässy. A:n töitten jälkeen hengailtiin vaan kotona vähän aikaa yhessä, ja myöhemmin lähin kylllä ulos. Kävin parin kaverin ja Noan kanssa syömässä mäkissä, piti siis mennä sinne kahville, mutta tiksin mäkistä ei saa sitä ihanaa frappea vai mikskä sitä jäähilekahvia siellä kutsutaan. No syötiin siellä ja istuskeltiin varmaan puoltoista tuntia ja juoruiltiin ja Noah nukahti siinä vaunuihin kun kyllästy meijän juoruiluun. Yhdeksän aikaan lähin tulee kotiin päin ja aattelin että meen aikasin nukkumaan, mutta täällä sitä ollaan.. kello kohta puol kolme. Juutuin lukemaan kaikkia blogeja ja säätämään kaikkea turhaa koneella. No ei se mitään.
    Toivottavasti huomenna ois hyvä sää, koska aamulla mun pitäis lähtee ruoka ostoksille hakaniemeen ja rakastan mennä sinne kun on hyvä ilma. Oikeestaan rakastan mennä minne vaan kun on hyvä ilma.. mutta toivottavasti huomenna ois, koska huomenna pitää mennä!
Mutta nyt mun on pakko mennä nukkumaan! ÖITÄ KAIKILLE 

2 kommenttia:

  1. Miten vanha A on?:) ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, miten tää kysymys tulee aina ihan kaikkialle :D mistä se johtuu ? No mutta miten vaan, yleensä en vastaa kysymyksiin hänestä, mutta tän kerran, A on 26. Ja kiitos :)

      Poista