sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Turkki ja mama tuncay hotelli

Tässä tosiaan meijän turkki kuvia missä oltiin kesällä, oli ihan mahtava ja näitä kuvia voisin laittaa vaikka kuinka paljon mutta en viitti yhteen postaukseen kaikkia laittaa, ehkä vielä jossain vaiheessa teen toisen.

Oltiin tosian iclemerissä, mama tuncay hotellissa mikä oli tosi kiva hotelli ja todella mukavat työntekijät. Meillä ei kuulunut mitkään ruuat kun oli huoneistohotelli, niin tehtiin aamupalat ja välillä muitakin ruokia ihan itse. Oli kyllä ihanaa ja lapset nautti varsinkin uimisesta!

Tässä eka aamu kun päätettiin syödä hotellilla aamupala.
Ja pakko vielä sanoo et poliisit oli ihan mahtavia, Noah oli ihan innoissaan poliiseista tai on kyllä edelleen. Tuolla oli niin ihana kun ne oli niin tuttavallisia ja moikkali ihan kunnolla ja naureskeli poikien kanssa. Muutenkin ihmiset oli kyllä tooodella mukavia ja joka toinen vastaan tulija hipelöi Noahin hiuksia! No joo ei siellä kyllä kauheesti tollasia kikkarapäitä näkyny niin en ihmettele.
Ens kesänä kyllä pakko lähtee taas jonnekkin OIKEESTI lämpimään, ei suomen kesään. Ollaan vähän ajateltu kaliforniaa ;) mutta katotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti